SUFRAGERIE FILDES AURIU Regal Future Living Available Today Living Room Changing the Everyday Lives Living Room Minimalistic & Purpose-Built Living Room Design of the Modern House Living Room Future Living Available Today Living Room A Brand New Design Approach Living Room Made to Give You all the Room Living Room New Trends in Interior Design Living Room Enhancing the Contemporary Living Room Changing the Everyday Lives Living Room

Colecția Regal

Colecția Regal se distinge prin eleganța și finețea stilului baroc din care este inspirată.

Detaliile sculptate manual, furnirul de nuc folosit, liniile armonioase sunt elementele definitorii ale colecției, emanând pasiune și personalitate. 

Destinată celor pentru care rafinamentul este indispensabil în decorarea casei, Regal combină luxul discret al lemnului masiv, căldura culorilor și unicitatea elementelor sculptate, pentru a vă oferi mobilierul ce transformă o casă în cămin. Piesele colecției Regal sunt caracterizate de diversitate, fiind create pentru a se adapta unor interioare și unor preferințe diverse, dar și pentru a răspunde cerințelor unei vieți contemporane, definite de nevoia de funcționalitate și confort. 

Colecția este concepută pentru spații interioare cu destinații diferite: piesele pentru dormitor sunt gândite pentru confort și relaxare, mobilierul de birou oferă un cadru armonios și funcțional, cel pentru living și sufragerie fiind primitor, prietenos, propice momentelor de convivialitate. Toate acestea vor da personalitate oricărui spațiu și vor reflecta caracterul unic al proprietarilor. De aceea, Regal este colecția perfectă pentru cei care știu că luxul nu este întotdeauna sinonimul opulenței și al extravaganței, fiind mai degrabă născut prin asocierea discretă și de bun gust a unor elemente individuale gândite pentru a se combina elegant între ele. Fie că este vorba despre spațiul mai limitat al unui apartament sau de cel vast al unei reședințe personale, piesele colecției Regal se vor adapta negreșit interiorului existent și vor crea atmosfera potrivită, cea în care oricine se va simți înconjurat de răsfățul caracteristic unei curți regale, iar imaginația nu va cunoaște opreliști în a vă transpune în această atmosferă deosebită.

Regal evocă pasiunea și sensibilitatea unei epoci de o frumusețe rafinată, aducând în modernitate noblețea, șarmul și distincția atemporală prin fiecare detaliu ce o definește, la care priceperea și creativitatea meșterilor noștri adaugă picătura magică de pasiune ce transformă un simplu obiect de mobilier în mobilă cu suflet.

Adauga produsele preferate din Colectia Regal

Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso
Scaun Treviso