Image Alt

Noutăți și Evenimente

Ardudana  este alaturi si in acest an de tinerii designeri inscrisi la cursurile de design interior organizare de DallesGO. Pentru a-si exprima creativitatea, punem la dispozitia noilor talente 11 modele de scaune Ardudana pe care acestia le pot personaliza dupa stilul propriu.  Modelul ales, ca si castigator, va fi personalizat in atelierele Ardudana si va fi daruit castigatorului.

      Hol Monaco „De ce Monaco?! Deoarece cand spui Monaco spui: Lux-Royalty-Casino… In lumea Ardudana, Colectia Monaco inseamna: produs lux demn de „Royalty”, produs modern dispus pe picioare Gold Metal si butoni fixati in pas mic/ mare burghez, produs care se preteaza atat la stofe in culori indraznete, dar si sobre, conferindu-i o alura chic.”

Vă prezentăm Young Western, colectie compusa din mobilier care poate fi expus cu usurinta intr-o incapere adresata baietilor. Uitandu-te la mobilierul conceput pentru baieti, iti poate sari gandul la vestul sălbatic (culori contrastante cu un peisaj arid întâlnit în filmele western, butoni noptieră și mânere din piele - care te-ar putea duce cu gândul la șaua unui cal + albastrul tapițeriei inspirat din jeansii cowboy-ilor). Toate elementele au fost gândite în așa fel,