Ardudana

Mobilier Art Deco de colecție

Una dintre cele mai rafinate și opulente perioade din istorie a folosit la maximum potențialul stilului de amenajare Art Deco. Epoca ce a inspirat mari artiști ai lumii, de la scriitori la artiști plastici, a rămas în istorie ca perioada cea mai extravagantă atât în ceea ce privește stilul de viață, cât și pentru stil excentric de amenajare.

Inspirată de stilul clasic italian, de texturi și culori aurii de poveste, Colecția Verona este un îmbină pasiunea pentru frumos, grija pentru calitate și atenția extraordinară acordată celor mai mici detalii. Astfel, se conturează o colecție incredibilă care este un adevărat manifest al bunului gust. 

 

 

Fotoliile, măsuțele, cristalierele sau divanele, toate piesele de mobiler parte din colecția Verona se remarcă prin delicatețea liniilor, strălucirea lemnului și ornamentația extravagantă. Toate aceste elemente creative, de o eleganță ieșită din comun, pun în valoare piesa de mobilier și oferă o aură majestică oricărei amenajări. Mobilierul este stilizat cu frize ornamentale lucrate manual, cu grijă, de către artiștii noștri. Unicitatea acestor elemente decorative își lasă amprenta asupra oricărei piese, transformând-o într-o adevărată declarație de stil. 

 

 

 

Verona, unul dintre cele mai iubite orașe din lume, dar și un oraș al iubirii, a fost inspirația pentru această colecție aparte. Orașul în sine îmbină forme arhitecturale suprinzătoare cu peisaje idilice, contrastele fiind adea surprize uimitoare pentru privitor. Colecția de mobilier Verona Gold este un omagiu adus iubitorilor de frumos, de artă, de linii elegante și forme sculpturale care amintesc de farmecul de necontestat a perioadei renascentiste.

Colecția este caracterizată de armonie perfectă, de un echilibru fin între estetic și util. Piesele de mobilier sunt disponibile într-o bogată varietate de culori, oferind și opțiunea de a integra aplicații din foiță de aur. Un detaliu extravagant, care atestă farmecul aparte al esteticii cu specific italian. Cu o asemenea amenajare, care aduce farmecul vremurilor de aur, sufrageria devine un spațiu de relaxare atemporal. Mai mult, mobilierul permite găzduirea unor evenimente intime, trăite alături de familie și prieteni, într-un spațiu de poveste. 

Cine nu adoră mobilierul clasic demn de o casă regală?