Ardudana

Colecția Anabell: stil și rafinament inconfundabil

Mobilierul definește stilul casei tale și atmosfera în care dorești să îți petreci fiecare zi. De aceea, amenajarea unei locuințe necesită atenție și dedicare, iar mobilierul ales este important să fie unul de calitate care să reziste testului timpului. Colecția Anabell este tot ce ți-ai putea dori de la un mobilier stilat care îmbină eleganța cu funcționalitatea.

Fiecare piesă de mobilier este inspirată din fascinantul stil italian specific secolului XX: linii armonioase, aspect lucios, detalii laborioase, toate oferă un farmec aparte oricărei încăperi. Strălucirea este elementul cheie care aduce rafinamentul în fiecare colț al casei tale. 

 

 

Colecția se materializează în seturi de mobilier potrivite pentru orice spațiu, începând cu holuri, sufrageriidormitoare sau cabinete de lucru. Fiecare corp de mobilă Anabell farmecă orice privitor prin strălucirea sa clasică, transmițând căldură prin culorile aparte ale lemnului masiv utilizat în realizarea acestora. O astfel de amenajare, inspirată de splendidul design italian specific începutul de secol XX, este o invitație la confort într-un ambient ce invită la visare sau contemplare. Vitrinele cu forme robuste, comodele elegante, dulapurile încăpătoare sau noptierele de-un rafinament aparte piese unice care reflectă stilul inconfundabil al vremurilor de mult apuse, dar care au lăsat ca moștenire un stil perfect, iubit de întreaga lume.       

 

 

 

Colecția Anabell pentru sufragerie îmbină piese de mobilier realizate din lemn masiv cu aspect lucios, care sunt mai mult decât elemente de amenajare. Personalitatea inedită a fiecărei piese, curbele definitorii și culorile calde definesc un stil de viață, sugerează o tandrețe incomparabilă, fiind potrivite pentru spații familiale care preferă calmul și evită tumultul cotidianului. O astfel de amenajare este cadrul perfect pentru primirea oaspeților sau pentru servirea meselor în familia care se adună în jurul unei mese primitoare.

 

 

 

Scaunele și fotoliile cu tapițerie texturată de o finețe aparte oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura de liniștea casei tale. În funcție de preferință, se poate opta pentru personalizarea divanelor, fotoliilor sau scaunelor cu tapițeria preferată. Anabell este declinată în mai multe nuanțe, de la cele deschise, ideale pentru un interior luminos și discret, până la cele mai închise, perfecte pentru spații caracterizate de armonie și siguranță. 

Întreaga colecție surprinde prin bunul gust al fiecărei piese care impresionează prin volumetria deosebită și detaliile lucrate atent. Colecția spune o poveste aparte pentru fiecare spațiu, devenind spiritul care dă o viață aparte casei tale!