Ardudana

Cum să amenajezi camera copilului tău

Atunci când îți propui să amenajezi camera copilului tău, printre cele mai importante aspecte de luat în calcul se numără pasiunile celui mic. Cea mai mare provocare este găsirea formulei perfecte care să îmbine utilul cu frumosul. Mai mult, mobilierul ales trebuie să reziste testului timpului și să fie suficient de versatil pentru a ține pasul cu preferințele și pasiunile celui mic.

Am putea spune că alegerea mobilierului pentru camera copiilor este un proiect care evoluează odată cu gusturile acestor. În ceea ce privește mobilierul pentru camerele de tineret, acesta este important să ofere libertate în amenajare, astfel încât tinerii să simtă că pot completa amenajarea cu detalii potrivite personalității lor.

Mobilierul pentru camerele de copii și tineret Ardudana sunt proiectate cu atenție și dedicare, dorindu-ne să oferim familiilor opțiuni variate pentru amenajarea camerelor celor tineri. Iată câteva dintre propunerile noastre de mobilier din lemn masiv, special proiectate pentru a încuraja imaginația și o dezvoltare armonioasă. 

 

 

YOUNG WESTERN
Amenajare pentru cameră de băieți

Colecția Young Western reprezintă este compusă din corpuri de mobilier care pot fi expuse cu ușurință într-o încăpere destinată băieților. Mobilierul este perfect chiar și pentru încăperile spațioase, precum și pentru cele de mică dimensiune. Denumirea amenajării sugerează și tematica ce a inspirat design-ul corpurilor de mobilier. Special conceput pentru camera băieților, colecția Young Western te duce cu gândul la vestul sălbatic, datorită culorilor puternic contrastante, a butonilor de noptieră și a mânerelor din piele. Detaliile sunt cele care dau valoare mobilierului: mânerele din piele sunt inspirate din șaua cailor, iar albastrul tapițeriei este inspirat de culoarea iconică a jeanșilor cowboy-ilor. Îmbinarea armonioasă a stilului elegant, modern, cu elemente jucăușe inspirate de poveștile Vestului Sălbatic conturează un ambient creativ, relaxant și pe măsura personalității tinerilor.

 

 

YOUNG NOAH
Amenajare pentru cameră de fete

Camera unei domnișoare este mai mult decât un spațiu de relaxare, este un spațiu unde toate visele sunt posibile. Această lume aparte necesită un mobilier pe măsură, de aceea colecția Young Noah a fost proiectată pentru a aduce magia și eleganța în camera fetelor. Piesele din colecția Young Noah au un design sofisticat și grațios, fiind inspirat de mobilierul clasic demn de prințese. În proiectarea noptierelor am inclus elemente aparte, precum: mânerele vintage și finisaj glam oferit de auriul vopselei. Masa de birou îmbină linii clasice, delicate, cu elemente vintage ce contrastează armonios cu tapițeria inedită a scaunului de birou. Colecția conturează o amenajare grațioasă, stilul rafinat completând dimensiunea funcțională a fiecărei piese din lemn masiv.

 

Frumusețea colecțiilor prezentate nu se găsește doar în stilul sau calitatea lemnului masiv și a finisajelor, ci și în versatilitate. Colecțiile sunt potrivite atât pentru camere de copii, cât și pentru camere de tineret. Prin alegerea unei colecții gândite să țină pasul cu evoluția copiilor, te asiguri că investești într-un mobilier durabil.