Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Anabell

Dormitor alb

  • Decorul unei povești contemporane. Astfel s-ar putea defini cel mai bine piesele din colecția Anabell, surprinzând printr-o eleganță desăvârșită, care amintește fără îndoială de farmecul inegalabil al Italiei din prima jumătate a secolului al XX-lea, în care strălucirea a fost unul dintre leitmotive.

Descrierea colecției

Decorul unei povești contemporane. Astfel s-ar putea defini cel mai bine piesele din colecția Anabell, surprinzând printr-o eleganță desăvârșită, care amintește fără îndoială de farmecul inegalabil al Italiei din prima jumătate a secolului al XX-lea, în care strălucirea a fost unul dintre leitmotive.

Anabell materializează într-un mod fermecător această strălucire clasică, dând naștere unor piese rafinate, plăcute prin căldura liniștitoare pe care o transmit, invitând parcă la visare și contemplare. Imaginația se poate lăsa purtată de curgerea calmă a liniilor acestei colecții, pierzându-se în oglinzile în care par a se reflecta încă siluete din alte vremuri. Curbele sunt definitorii și caracteristice colecției Anabell, exprimând o tandrețe învăluitoare, potrivită unor spații familiale și unor personalități ce nu se tem să-și arate latura clasică în tumultul vieții moderne. Fronturile curbate sunt completate de sticla ce urmează aceleași linii molatice, dar și de luciul discret al materialului ce completează armonios strălucirea acestei colecții.
Anabell este declinată în mai multe nuanțe, de la cele deschise, ideale pentru un interior luminos și confortabil, discret și deschis în același timp, până la cele mai închise, perfecte pentru spații caracterizate de o senzație de căldură prietenoasă, de armonie și de siguranță. De asemenea, colecția este concepută pentru a vă oferi piese pentru living, dormitor și sufragerie, toate fiind create cu gândul la a vă crea un cadru agreabil atât prin aspectul deosebit cât și prin latura practică adaptată zilelor noastre.
Colecția Anabell surprinde printr-o simplitate epurată, atât a liniilor cât și a decorului, care pune cu atât mai mult în evidența detaliile speciale. Lezena sculptată atent se încadrează perfect în volumetria deosebită, armonizându-se cu fronturile și sticla curbată, cu luciul delicat al materialului și cu nuanțele unice ale lemnului. Personalizată cu accesoriile și decorațiunile preferate, Anabell va spune celor ce o vor privi povestea contemporană a unui spațiu devenit casă.