Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Larisa

Sufragerie

  • Cea de-a treia colecție pe care am creat-o cu pasiune pentru frumos, Larisa, este întruchiparea în piese de mobilier a semnificației pe care se zice că numele ei o poartă în greacă: grație.

Descrierea colecției

Cea de-a treia colecție pe care am creat-o cu pasiune pentru frumos, Larisa, este întruchiparea în piese de mobilier a semnificației pe care se zice că numele ei o poartă în greacă: grație.

Armonioasă prin finețea stilului neoclasic ce echilibrează sobrietatea moderată a liniilor, această colecție este un răspuns ideal la nevoia de stabilitate pe care viața cotidiană tumultuoasă ne-o creează din ce în ce mai des. Colecția Larisa se diferențiază printr-o frumusețe statornică și fără vârstă, o autenticitate sofisticată și un rafinament atemporal, calități care o fac ideală pentru persoanele pentru care frumosul înseamnă deopotrivă delicatețe și constanță.

Furnirul de nuc și rădăcină de nuc sporesc senzația de familiaritate, de spațiu primitor și relaxant, oferind în același timp cadrul perfect pentru întâlniri de lucru, făcând loc creativității și concentrării, prin culorile calde și prin jocul de nuanțe caracteristic. Astfel, fiecare piesă stă sub semnul unicității, impunându-se prin diferență, într-o lume ce tinde spre uniformizare. Imperfecțiunea aparentă a acestor detalii se transformă în elementul ce pune amprenta personalității. Pentru cei ce preferă luminozitatea și delicatețea culorilor deschise, colecția Larisa se lasă descoperită și cu un finisaj în culoarea fildeșului, ce îi desăvârșește parcă farmecul.

Grația din numele colecției se regăsește în simetria liniilor, în stilul curat și eleganța liniștitoare a neclasicismului pur, combinate cu frumusețea intarsiilor deosebite, aurii, surprinzătoare, stând sub semnul influențelor baroce. Colecția Larisa se declină în piese pentru un dormitor sofisticat și delicat, pentru o sufragerie formală și practică, pentru un living primitor și cu personalitate. De asemenea, unele elemente ale colecției vor crea sau se vor integra cu ușurință în spațiul dumneavoastră de lucru, dându-i o tușă încântătoare de autenticitate și originalitate.

Colecția Larisa a fost creată așadar pentru a se adresa celor ce își doresc un interior echilibrat și grațios, cu elemente ce îmbină cu eleganță finețea și funcționalitatea, migala decorațiunilor și sobrietatea volumelor.