Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Monalisa

Sufragerie Clasica

  • Inspirată de stilul Louis XV, colecția Monalisa te poartă subtil într-o călătorie în timp, surprinzând printr-o frumusețe ce pare că vine din însăși materialitatea lemnului. Am creat astfel o colecție ce poate fi admirată precum o operă de artă, aducând un omagiu marilor maeștri care ne-au inspirat, dar și meșterilor, adesea rămași anonimi, ce își pun priceperea în slujba lemnului.

Descrierea colecției

Inspirată de stilul Louis XV, colecția Monalisa te poartă subtil într-o călătorie în timp, surprinzând printr-o frumusețe ce pare că vine din însăși materialitatea lemnului. Am creat astfel o colecție ce poate fi admirată precum o operă de artă, aducând un omagiu marilor maeștri care ne-au inspirat, dar și meșterilor, adesea rămași anonimi, ce își pun priceperea în slujba lemnului.
Monalisa este de o complexitate deosebită, îmbinând cu rafinament mai multe elemente specifice și reușind totodată să rămână apropiată de suflet, invitând la visare, la explorarea lumii interioare. Seducătoare ca zâmbetul celebru al celei căreia îi împrumută numele, colecția Monalisa își dezvăluie misterul cu delicatețe. Privitorul este adeseori surprins de echilibrul atât de reușit, bazat chiar pe o fină atracție a contrariilor. Masivitatea lemnului, forța pe care o exprimă, caracterul său durabil sunt contrabalansate de detaliile a căror finețe inspiră un sentiment de calm, de ieșire din timp și de frumusețe fără vârstă.
Coroana sculptată pe care elementele acestei colecții o poartă cu semeție este cu adevărat o bijuterie în lemn, în care meșteșugul inegalabil al lucrătorilor noștri se exprimă neîngrădit. Intarsiile delicate duc cu gândul la încântătoarele interioare ale nobilimii renascentiste, punând arta la locul de cinste meritat. Fronturile curbate completează farmecul pieselor din această colecție, liniile blânde și sinuoase dând parcă corporalitate sensibilității artistice.
Realizată cu furnire exotice, lăsând vizibilă culorile naturale ale lemnului, fiecare piesă fiind astfel unică, colecția Monalisa seduce prin capacitatea de a da o personalitate aparte spațiilor pe care le îmbracă. O sufragerie mobilată cu aceste piese își va delecta oaspeții cu un cadru primitor și sofisticat în același timp, iar mobilierul de living imprimă încăperii o atmosferă de o serenitate subtilă. Dormitorul colecției Monalisa este cald și intim, lemnul dând o senzație agreabilă de spațiu protector, detaliile specifice colecției adăugând un farmec special de mister seducător.