Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Verona Gold

Dormitor Modern Nuc

  • Pornind de la rafinamentul curentului clasic și de la decorurile de poveste italiene, Colecția Verona conjugă pasiunea pentru frumos, grija pentru calitate și o atenție extraordinară acordată celor mai mici detalii.

Descrierea colecției

Pornind de la rafinamentul curentului clasic și de la decorurile de poveste italiene, Colecția Verona conjugă pasiunea pentru frumos, grija pentru calitate și o atenție extraordinară acordată celor mai mici detalii.

Perioada „nebună” a anilor 20 și 30 se reflectă în piesele Colecției Verona prin eleganța și armonia liniilor, ornamentația bogată și luxoasă, dar și prin funcționalitate. Friza ornamentală surprinde prin delicatețea asemănătoare unei dantele de Chantilly, lucrată cu grijă și dragoste de frumos, evidențiind calitatea materialelor și măiestria meșterilor noștri. Detaliile lucrate manual se remarcă prin finețe și unicitate, lăsându-se descoperite treptat de către privitorul surprins necontenit de o tăietură specială, de un element neașteptat sau de un unghi inedit.

Inspirată și de bogăția culturală și arhitecturală a orașului căruia îi împrumută numele, Verona este destinată celor care apreciază materialele prețioase și combinațiile surprinzătoare și adesea contrastante de texturi și de culori. Cu alte cuvinte, celor care iubesc arta sub toate fațetele ei. Formele clasice, liniile elegante, sculpturile ornamentale amintesc de Renașterea artistică italiană, integrate într-o armonie perfectă în piese de mobilier practice.
        Colecția Verona este declinată în mai multe combinații de culori, oferindu-vă și o variantă cu foiță de aur, chintesența unui lux rafinat și a unei eleganțe îndrăznețe.
Livingul mobilat cu piesele Verona crează un spațiu de relaxare în care veți putea evada din tumultul cotidianului contemporan, în familie sau alături de prieteni. Sufrageria devine un punct central al casei, datorită unui mobilier confortabil și practic ce parcă invită la discuții în jurul mesei. Dormitorul este un adevărat refugiu confortabil după o zi obositoare, îmbiindu-vă cu un cadru intim și personal. Mobilierul pentru hol se remarcă fără îndoială, amintind de saloanele de primire ale aristocrației interbelice europene. Vi-l veți putea imagina cu ușurință pe Gatsby intrând în casa dumneavoastră.

Colecția Verona este indubitabil cea mai bună alegere pentru cei care apreciază eleganța clasică dar nu se tem nici de cutezanța modernității.