Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Victoria

Sufragerie clasica

  • Colecția Victoria se inspiră din neoclasicismul britanic pentru a materializa în lemn frumusețea atemporală a formelor și liniilor simple.

Descrierea colecției

Colecția Victoria se inspiră din neoclasicismul britanic pentru a materializa în lemn frumusețea atemporală a formelor și liniilor simple.

Eleganța sobră dar delicată a pieselor provine din jocul de volume cu o verticalitate precisă care pare că transpune însăși aspirația către ideal.
Această sobrietate, trăsătură specific britanică, se potrivește unor interioare luminoase și ample, dându-le farmec și punând-le în evidență cu un bun-gust desăvârșit. Fără să devină auster, mobilierul din colecția Victoria, îmbină de minune această simplitate verticală cu elemente inspirate din antichitatea greacă. Friza ornamentală echilibrează astfel moderația clasicismului englezesc, adăugând o notă de finețe feminină. Această combinație originală de epoci și stiluri adaugă un șarm special colecției noastre și îi dă o personalitate aparte între celelalte colecții. Detaliile sculptate, de un rafinament deosebit, se caracterizează prin discreție, venind parcă doar să completeze frumusețea deja prezentă, să o potențeze, fără a se impune în imaginea de ansamblu, fiind puse în evidență de finisajul lucrat cu atenție și precizie.
Colecția Victoria se potrivește așadar persoanelor cu un simț deosebit al frumosului, celor care își doresc un mobilier fără cusur, clasic și rafinat, celor care apreciază rigoarea și cunoașterea perfectă a meșteșugului. Jocul de furnire este cel care adaugă o notă inedită, dând unicitate pieselor și spărgând monotonia cromatică, cu o surprinzătoare notă ludică.
Mobilierul de sufragerie din colecția Victoria vă va impresiona oaspeții prin echilibrul pe care îl inspiră, creând un cadru minunat pentru întâlniri conviviale. Dacă vă doriți un spațiu de lucru care să amintească de șarmul birourilor englezești și să vă ofere liniștea necesară unei concentrări ideale, sobrietatea acestei colecții este cea mai potrivită alegere pentru un interior dedicat. Livingul Victoria vă va îmbia cu o atmosferă calmă și confortabilă, propice reuniunilor de familie.